Tisztelt Látogató!


Bedő Gyula vagyok, a Gold Business 2000 Könyvelőiroda tulajdonosa és ügyvezetője. 
A Gold Business 2000 Bt.-t 1995-ben alapítottuk, székhelyünk 11 éven át Székesfehérváron a Sütő utcában volt. 2006. január 1.-től átvettük az A+A Mérleg Bt. ügyfeleinek egy jelentős részét, ezzel ügyfeleink száma annyira megnőtt, hogy már a régi helyünkön nem tudtuk őket kiszolgálni a magunkkal szemben támasztott magas színvonalon, igy egy nagyobb irádába, a Ligetsor 41. szám alá költöztünk. 2014. év elején újabb költözés következett, saját tulajdonú irodába költöztünk: immár a Csitáry utca 2. szám alatt fogadjuk ügyfelinket. Csendes, nyugodt környezet, jó megközelíthetőség és parkolási lehetőség jellemző székhelyünkre.
Irodánk jelenleg több mint száz vállalkozásnak végzi el a könyvelési, bérszámfejtési munkáit a legmodernebb, folyamatosan frissített programokon.
Magasan képzett szakembereinknek, szervezettségünknek és a modern programjainknak köszönhetően nagyon kedvező áron tudunk szolgáltatni.
2007-ben elkezdtük bevezetni az ISO 9001:2000 szabványt. Felkészítő partnerünk a TrendSys Bt., a rendszertanusító partnerünk a Q-Cert Kft. 2007. szeptemberében megtörtént könyvelőirodánk auditálása, ezzel bevezetésre került az ISO 9001:2000 szabvány. A tanusítvány regisztrációs száma: QC-2007/249-1. A bevezetéstől az ügyfeleink még pontosabb és gyorsabb kiszolgálását várjuk.

Munkatársaink

 
 

Sági Viktória     tulajdonos, vezető könyvelő


mérlegképes, regisztrált könyvelő, okleveles közgazdász, okleveles könyvvizsgáló

 

 
 

Veszprémi Dalma     könyvelés-előkészítő, adatrögzítő

közgazdasági és pénzügyi érettségi

 

 
 

Sulák Dorina Gina     bérszámfejtő; könyvelő


mérlegképes könyvelő; okleveles közgazdász

 

 
 

Kovács Andrea     könyvelő


mérlegképes könyvelő; okleveles közgazdász

 

 
 

Csontos-Molnár Mónika     könyvelés-előkészítő, adatrögzítő


érettségi

 

 
 

 

   


Cégkapcsolatok

Irodánk a Cat Consulting Kft. (képviseli: Dobrocsi Zsolt) által készített könyvelő és bérszámfejtő programokat használja (Pénztárkönyv, Naplófőkönyv, Kettős könyvelő program, Bérszámfejtő program). A Kft. programjait folyamatosan fejleszti, hogy mindenben megfeleljen a törvényi változásoknak és ügyfeleink könyveléssel szembeni adat és információ igényét maximálisan kielégítse.

Irodánk dr Tassó Adrienn székesfehérvári ügyvédi irodájával tartja a folyamatos kapcsolatot. Ügyfeleink jogi problémáinak megoldásában adnak tanácsot illetve igény esetén ellátják a hatóság előtti jogi képviseletet. Cégalapításban, társasági szerződésmódosításban precíz, megbízható partnerünk.

Irodánk Mezei Erzsébet okleveles könyvvizsgálóval dolgozik együtt, aki az általunk könyvelt, nagy forgalmú, könyvvizsgálatot igénylő cégek könyvvizsgálatát látja el igény esetén. Lelkiismeretes, precíz munkája biztonságot jelent ügyfeleinknek.


Alapelvünk

Elsődleges szempontunk a tevékenységünk maximális pontossággal való elvégzése a törvényi előírásoknak megfelelően, minden esetben ellenőrzés végrehajtása, hogy megteremtsük ügyfeleink tevékenységéhez szükséges biztonságos hátteret.

A tudomásunkra jutott minden adatot bizalmasan kezelünk, ügyviteli rendszerünk olyan biztonsági elemekkel van kialakítva, hogy információt harmadik személy ne szerezhessen meg. Adatbázisunkat naponta mentjük, azt távoli helyen tároljuk, hogy ne fordulhasson elő adatvesztés.

Könyvelői Felelősségbiztosítással rendelkezünk a Groupama Garancia Biztosítónál, ezzel garantálva ügyfeleink maximális biztonságát.